GRATIS FRAKT 🇸🇪

Fraktinformation


Ett snabbt ord från vårt team
På grund av den nuvarande COVID-19-situationen är vår högsta prioritet hälsa och säkerhet för våra anställda och kunder, så vi vidtar extra försiktighetsåtgärder för att se till att våra produkter skickas och övervakas genom lämpliga kanaler.

Tyvärr, på grund av olika störningar, begränsad luftlastkapacitet och flygminskningar, kan paket försenas.

Ändå vet vi en sak med säkerhet: Att teamet på vårt lager arbetar hårdast för att skicka din paket så snart som möjligt.

Sjöfartstider
När en beställning har gjorts kommer det i allmänhet att ta 5-7 arbetsdagar att behandla den. Eftersom vi erbjuder leverans över hela världen kan leveranstiden variera beroende på vilket land du beställer från. För de flesta länder bör paket anlända inom nio arbetsdagar (exklusive helger och lagstadgade helgdagar).

Observera att medan våra produkter skickas från vårt lager i Kina, är leveranstiden till stor del baserad på lokala posttjänster när de anländer till sitt destinationsland.

 Plats Sjöfartstider
USA 5 - 9 arbetsdagar
Tyskland 4 - 7 arbetsdagar
Österrike 5 - 9 arbetsdagar
Sverige 5 - 9 arbetsdagar
Norge 5 - 9 arbetsdagar
Storbritannien
4 - 7 arbetsdagarHar problem med att visa uppspårning av uppdateringar?
Så mycket vi önskar att vi kunde förse varje kund med de mest exakta spårningsuppdateringarna, all spårningsinformation tillhandahålls av vår budpartner och vårt team har bara tillgång till samma information som du gör. Med det sagt är det ganska svårt för oss att ge en uppskattad ankomsttid. Vi kommer att göra vårt bästa för att tillgodose allas leveranssituation och för att säkerställa tillfredsställelse.

Om din beställning tar extremt lång tid att nå dig, vänligen kontakta oss på info@icare-sverige.com så kommer vårt team att arbeta mot den bästa lösningen för dig baserat på din senaste spårningsinformation.

Vi uppskattar ditt tålamod och förståelse när vi arbetar igenom detta tillsammans.