GRATIS FRAKT 🇸🇪

Returnerar


60-dagars pengarna-tillbaka-garanti är vårt sätt att säkerställa din fullständiga tillfredsställelse. Prova att våra produkter slutar i 60 dagar, helt på vår risk!

Valet är ditt. Om du inte är nöjd med produkten, låt oss veta inom 60 kalenderdagar efter mottagandet av din beställning, så ger vi dig en full återbetalning. Tillräckligt bra?

Obs: Företaget kan begära ytterligare information från kunden om enheten rapporteras som defekt eller felaktig. Kostnaden för frakt för returnerade artiklar täcks av kunderna.

För att starta en retur kan du kontakta oss på info@icare-sverige.com. Om din retur accepteras, kommer vi att utfärda en återbetalning efter att du har mottagit föremålet. Kunderna ansvarar för att betala returfraktkostnader. Objekt som skickas tillbaka till oss utan att först begära en retur kommer inte att accepteras.

Vi återbetalar inte vägrade paket som returneras till adressen som inte bekräftats av vårt företag.
Om du har problem med din beställning eller produkt, skicka e-post till info@icare-sverige.com.

KAN JAG AVSLUTA MIN BESTÄLLNING?
Kunderna kan avbryta sin beställning 24 timmar efter att de har beställts innan beställningen skickas ut för full återbetalning utan frågor. Skicka e-post info@icare-sverige.com för att avbryta inom tidsperioden.

Alla avbokningsbegäranden ska skickas via e-post med följande adress: info@icare-sverige.com

HUR BESKRIVAR JAG FÖR SKADOR OCH FRÅGOR?
Inspektera din beställning vid mottagning och kontakta oss omedelbart om föremålet är defekt, skadat eller om du får fel artikel så att vi kan utvärdera problemet och göra det rätt.


NÄR FÅR JAG MIN ÅTERBETALNING?
Så snart du skickar tillbaka enheten, skicka ett e-postmeddelande med ett spårningsnummer för den returnerade enheten. Vi behöver detta spårningsnummer för att kontrollera om enheten returnerades.

Du kan förvänta dig att få din återbetalning inom fyra veckor efter att du har gett ditt paket till returmottagaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transittiden för oss att få din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar) den tid det tar oss att behandla din återkomst när vi har fått den (3 till 5 dagar) och den tid det tar din bank att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera ett objekt, skicka ett e-postmeddelande till info@icare-sverige.com med ditt beställningsnummer och information om produkten du vill returnera. Vi svarar snabbt med instruktioner för hur du returnerar objekt från din beställning.