GRATIS FRAKT 🇸🇪


Hej, välkommen till iCare!

iCare, Inc. grundades 2019 på tron att hälsa inte är född, den är byggd. —Det händer när du kan gå med självförtroende ... att veta att du är säker, säker och i gott skick.

Vi började från samtal med människor som delar sin irriterande smärta, vare sig det är knän, fötter eller ögon. Den ohälsosamma livsstilen vi ofta går igenom stoppar ingenting för att förstöra våra ”lyckliga liv.”

Så du måste vara redo innan det värsta händer, och det var inspiration för iCare. För att börja vår resa med att designa specifika produkter för specifika problem.

Untitled - Redigerad

Det började från en smärta i mina fötter, en knäsmärta från en farbror och en operation av en kär vän ... Jag såg att de traditionella hälsosamma produkterna inte kunde hålla jämna steg med vad som behövdes, de hade en brist ... de var långsamma och vad reklam hävdade "naturligt" ringde inte längre på klockan. Fler operationer blev normen (uppgår 10x per capita). Och låt oss vara ärliga, ingenting ger oss tårar än att se någon vi älskar att skivas upp. Det är allt. Det var så jag började iCare.


Det är trevligt att träffa dig!

Nu när du är här, titta runt. Möt våra produkter, se dem i aktion och låt oss veta vad du tycker.