GRATIS FRAKT 🇸🇪

Vi arbetar hårt för att göra en ny omstart snart. Gå med i väntelistan här eller navigera till en produkt och klicka på Gå med i väntelistan för att önskad artikel ska vara en av de första anmälda när den finns i lager igen.

Du får ett automatiskt e-postmeddelande om att din beställning har behandlats. När beställningen har skickats till dig får du ett nytt e-postmeddelande om att din beställning har skickats och vi ger dig spårnings-ID för att följa upp din leverans.

60-dagars pengarna-tillbaka-garanti är vårt sätt att säkerställa din fullständiga tillfredsställelse med våra produkter. Om du inte är nöjd med produkten, meddela oss inom 60 kalenderdagar efter mottagandet av din beställning

För att starta en retur kan du kontakta oss på info@icare-sverige.com Om din retur accepteras, kommer vi att utfärda en återbetalning efter att du har mottagit föremålet. Kunderna ansvarar för att betala returfraktkostnader. Objekt som skickas tillbaka till oss utan att först begära en retur kommer inte att accepteras.

Vi återbetalar inte vägrade paket eller återgår till den adress som inte bekräftats av vårt företag. Om du har problem med din beställning eller produkt, skicka e-post till info@icare-sverige.com.

Våra produkter återspeglar vår tro på att hälsa ska vara rolig, avkopplande, kvalitet och tröstande. Våra produkter är utformade för att lindra stress och minska spänningen. Plus! Ge dig många hälsofördelar för att göra ditt liv enklare och roligt. De representerar en god natts sömn och är resultatet av många års rekommendationer från människor som älskar att leva sunt.

Vi har människor som älskar den typen. För att fråga vad som helst och få ett snabbt, personligt svar, maila oss på info@icare-sverige.com. Oroa dig inte - vi kontrollerar det ständigt.

Kunderna kan avbryta sin beställning 24 timmar efter att de har beställts innan beställningen skickas ut för full återbetalning utan frågor. Skicka e-post info@icare-sverige.com för att avbryta inom tidsperioden.

När en beställning har gjorts, vänligen låt två till fyra arbetsdagar för att beställningen ska packas och skickas från vårt lager. Vid leverans får du ett e-postmeddelande med din spårningsinformation så att du kan spåra paketet online på sidan Spåra din beställning.

Vänligen kontakta oss på info@icare-sverige.com och maila oss ditt beställningsnummer, om du inte har fått din levererade beställning eller om den har gått förlorad under transport av transportören och vi skulle gärna hjälpa till.

Vi är mycket ledsna för eventuella besvär du kan ha upplevt genom att få din beställning skadad. Skicka bara ett e-postmeddelande till info@icare-sverige.com och berätta för oss ditt beställningsnummer så skickar vi en ny beställning som ursäkt.

Alla våra lager- och fabriksarbetare säkerställs rättvisa löner, säkra miljöer och hälsosamma arbetsförhållanden.

Hos iCare är vi engagerade i högsta etiska standarder och juridisk efterlevnad i alla aspekter av vår affärs- och produktförsörjningskedja. Vi arbetar bara med leverantörer och leverantörer som vi tror på och delar vårt engagemang för hållbarhet, ansvarsskyldighet och öppenhet.

FRÅGA INTE SVAR?

Observera: om du skickar mer än ett e-postmeddelande flyttas din e-post till baksidan av supportkön. Det betyder att ju fler e-postmeddelanden du skickar, desto längre tid tar det att få svar. Vi svarar på din e-post inom 24 timmar. Beställningsmeddelanden kommer att besvaras först. För information om avbokning, se FAQ ovan.


FLAT/RM 1502 15/F
Beverly House
93-107 Lockhart Road
Wan Chai
Hong Kong