GRATIS FRAKT 🇸🇪

Fraktinformation


Ett snabbt ord från vårt team

På grund av den nuvarande COVID-19-situationen är vår högsta prioritet våra anställdas och kunders hälsa och säkerhet, så vi vidtar extra försiktighetsåtgärder för att se till att våra produkter skickas och övervakas via rätt kanaler.


Tyvärr kan paket försenas på grund av olika störningar, begränsad flygfraktkapacitet och minskade flygningar.


En sak vet vi dock med säkerhet: teamet på vårt lager arbetar hårt för att skicka ditt paket så fort som möjligt. 🏃💨

Leveranstider

När en beställning har gjorts tar det i allmänhet 5-7 arbetsdagar att behandla den. Eftersom vi erbjuder världsomfattande frakt kan leveranstiden variera beroende på vilket land du beställer från. För de flesta länder bör paket komma fram inom 9 arbetsdagar (exklusive helger och lagstadgade helgdagar).

Observera att även om våra produkter levereras från vårt lager i Kina, baseras leveranstiden till stor del på lokala posttjänster när de anländer till destinationslandet.

Plats Leveranstider
Sverige 5 - 9 arbetsdagar
Österrike 5 - 9 arbetsdagar
Tyskland 4 - 7 arbetsdagar
Norge 5 - 9 arbetsdagar
Förenta staterna 5 - 9 arbetsdagar
Storbritannien 4 - 7 arbetsdagar
Nederländerna 5 - 9 arbetsdagar

Har du problem med att visa spårningsuppdateringar?

Även om vi önskar att vi kunde ge alla kunder de mest exakta spårningsuppdateringarna, tillhandahålls all spårningsinformation av vår kurirpartner och vårt team har endast tillgång till samma information som du. Med det sagt är det ganska svårt för oss att ge en uppskattad ankomsttid. Vi kommer att göra vårt bästa för att tillgodose allas leveranssituation och för att säkerställa tillfredsställelse.

Om det tar extremt lång tid för din beställning att nå dig, vänligen kontakta oss på följande adress info@icare-sverige.com så kommer vårt team att arbeta för att hitta den bästa lösningen för dig baserat på din senaste spårningsinformation.

Vi uppskattar ditt tålamod och din förståelse när vi arbetar med detta tillsammans.