GRATIS FRAKT 🇸🇪

Returpolicy


Vår policy varar i 30 dagar. Om 30 dagar har gått sedan ditt köp, kan vi tyvärr inte erbjuda dig återbetalning eller utbyte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som du fått den. Varan måste även vara i originalförpackningen.


Flera typer av varor är undantagna från att returneras. Förgängliga varor som mat, blommor, tidningar eller tidskrifter kan inte returneras. Vi accepterar inte heller produkter som är intima eller sanitära varor, farliga material, eller brandfarliga vätskor eller gaser.

Ytterligare icke-returbara artiklar:
Presentkort
Vissa hälso- och sjukvårdsartiklar

För att slutföra din retur kräver vi ett kvitto eller ett inköpsbevis.

Skicka inte tillbaka ditt köp till tillverkaren.

Det finns vissa situationer där endast partiella återbetalningar beviljas (om tillämpligt) 
Bok med uppenbara tecken på användning
Alla objekt som inte är i sitt ursprungliga skick, är skadad eller saknar delar av skäl som inte beror på fel från vår sida
Alla objekt som returneras mer än 30 dagar efter leverans

Återbetalning (om tillämpligt)
När din retur mottagits och inspekterats skickar vi ett e-postmeddelande till dig för att meddela dig att vi har mottagit din returnerade vara. Vi kommer också att meddela dig om godkännande eller avslag på din återbetalning.
Om du är godkänd,  kommer din återbetalning att behandlas, och en kredit kommer automatiskt att tillämpas på ditt kreditkort eller ursprungliga betalningssätt, inom ett visst antal dagar. 


Återbetalning för sent eller saknat (om tillämpligt)
Om du inte har fått någon återbetalning ännu, kolla först ditt bankkonto igen.
Kontakta sedan ditt kreditkortsföretag, det kan ta lite tid innan din återbetalning är officiellt postat.
Nästa kontakta din bank. Det finns ofta en del handläggningstid innan en återbetalning bokförs.
Om du har gjort allt detta och du fortfarande inte har fått din återbetalning ännu, kontakta oss på info@icare-sverige.com

Försäljning poster (om tillämpligt)
Endast vanliga priser poster får återbetalas, objekt köpt för reducerat pris är inte tillämplig för återbetalning. 


Börser (om tillämpligt)
Vi byter bara ut artiklar om de är defekta eller skadade. Om du behöver byta ut det mot samma objekt, skicka oss ett mail på info@icare-sverige.com och skicka ditt objekt till:

XF Agencija LLP
71-75 Shelton Street
London WC2H 9JQ

Registration number: OC438433


Gåvor
Om varan har markerats som en gåva när den köptes och skickas direkt till dig får du en gåvokredit för värdet av din retur. När den returnerade varan är mottagen skickas ett presentkort till dig.

Om varan inte var märkt som en gåva när den köptes, eller gåvotagaren hade ordern levereras till sig själva för att ge till dig senare, kommer vi att skicka en återbetalning till present givaren som i sin tur kommer få information om din retur. 

Frakt
För att returnera din produkt bör du posta din produkt till:
71-75 Shelton Street
London WC2H 9JQ

Du kommer att vara ansvarig för att betala för dina egna fraktkostnader för att returnera din vara. Fraktkostnader återbetalas inte. Om du får en återbetalning, kommer kostnaden för returfrakt att dras från din återbetalning.

Beroende på var du bor kan tiden det tar för din utbytta produkt att nå dig variera.

Om du skickar ett objekt över 500 SEK, bör du överväga att använda en spårbar frakttjänst eller köpa sjöfart försäkring. Vi garanterar inte att vi kommer att få din returnerade vara.