GRATIS FRAKT 🇸🇪

SÅ FUNGERAR DET

Fotmassager


Steg 1: Titta först på den här introduktionsvideon

Steg 2: Hur den fungerar och hur du använder den

Steg 3: Ladda ner bruksanvisningen

VANLIGA FRÅGOR

Vem är den här fotmassagern avsedd för?

DrHealthyFoot™ är till för alla som lider av kronisk fotvärk, perifer neuropati, plantar fasciit, stelhet eller ömhet i fötterna. Även för alla med svullna fötter eller dålig blodcirkulation.


Oavsett om det orsakas av ålder, daglig aktivitet, en metabolisk störning som diabetes eller av spänningar som hålls i viktiga, känsliga punkter i hela benen.

Hur snabbt kan jag känna resultaten?

Användarna rapporterar att de kände en lättnad i fötterna redan efter första användningen. Ju oftare du använder den och anpassar den till den bästa intensiteten för dig, desto bättre resultat får du.

Hur ofta ska jag använda den?

DrHealthyFoot™ kan användas varje dag i 10-15 minuter per session. Om dina fötter är trötta efter en lång dag, svullna eller har ont, lägg bara benen på fotmassagern, välj ett av de 6 lägena, välj den mest bekväma intensiteten för dig bland de 9 tillgängliga och låt dina fötter känna den nödvändiga lindringen.

Varför är DrHealthyFoot™ så effektiv?

Foten är kroppens andra hjärta. DrHealthyFoot™ använder akupunkturpunkterna i fötterna genom att sända lätta elektriska impulser riktade mot benlymferna för att effektivt slappna av lymfsystemet för att lindra svullnad och smärta i benen. Den stimulerar också blodcirkulationen för att ta bort cellulitklumpar på ben och lår.
Har ni en pengarna-tillbaka-garanti?

Naturligtvis har varje enhet en 60-dagars pengarna-tillbaka-garanti, så övertygade är vi om att vi har den bästa smärtlindringslösningen på marknaden.
Finns det en garanti på produkten?

Ja - varje köp har 12 månaders garanti. 

Har du fortfarande en fråga? Titta på vår allmänna FAQ-sida eller kontakta vår kundtjänst genom att skicka ett e-postmeddelande till: info@icare-sverige.com