GRATIS FRAKT 🇸🇪

SÅ FUNGERAR DET

Fot-Detox-plåster


Steg 1: Titta först på den här introduktionsvideon

Steg 2: Hur den fungerar och hur du använder den

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar iCare™ Detox-plåster?

iCare™-Fotplåster är ett plåster som, när det appliceras på huden, framkallar svettning i det område som täcks av plåstret. På så sätt kan iCare™-Fotplåster stödja kroppens naturliga sätt att avlägsna gifter genom aktiverade svettkörtlar.

Är iCare™-Fotplåster tillförlitliga?

iCare™-Fotplåster är utformade av de främsta specialisterna inom traditionell japansk visdom. Ingredienserna som används i iCare™-Fotplåster har testats genom generationer för att ge dig den bästa och mest effektiva lösningen på toxinansamlingen.

Hur vet jag om iCare™-Fotplåster fungerar?

iCare™-Fotplåster bidrar till att framkalla svettning och enligt vetenskapliga bevis kan svettning bidra till att minska vissa giftiga ämnen i kroppen. iCare™-plåster innehåller också ett område som är fyllt med olika vitaminer och ämnen. När de reagerar på svett orsakar dessa element färgförändringen på plåstret. Om en användare svettas mycket när han eller hon använder iCare™-plåster bör plåstrets färg således vara synligt mörkare efter användningen.

Hur länge ska jag använda iCare™-Fotplåster?

De positiva effekterna av iCare™-plåster bör märkas efter ett par användningstillfällen, men använd gärna detoxplåsterna så länge du känner ett behov! Ditt välbefinnande har inga gränser.

Har du fortfarande en fråga? Titta på vår allmänna FAQ-sida eller kontakta vår kundtjänst genom att skicka ett e-postmeddelande till: info@icare-sverige.com