Advertorial

Advertorial

3 Sätt Att Hantera Knäsmärta 

... Utan Receptbelagda Läkemedel Och Flera Besök Hos Läkaren, Sjukgymnasten Eller Vårdcentralen...

Av S.T. Martin - Hälsoskribent |Mar 16, 2022


Om du lider av knäsmärta går du förmodligen till en läkare eller sjukgymnast..


Det finns dock tre beprövade sätt att hjälpa mot knäsmärta så att du lättare kan röra dig och till och med börja träna igen. Dessa är massage, värmeterapi och ljusterapi.


Den läkande kraften av knämassage, värmeterapi och ljusterapi


Låt oss börja med att titta på knämassage.


Många känner till massage för mjukdelar av kroppen inklusive lår och ryggmuskler. Men nyligen har läkare rekommenderat massage för leder som axel, fotled och knän

Hur hjälper knämassage?

Flera studier har visat att knämassage ger följande fördelar.

 • Ökar blodflödet till leden

 • Starkare cirkulation

 • Mindre svullnad i knäområdet

 • Fyller på ledvätskor

 • Minskar generell smärta och stelhet

Massage hjälper även musklerna runt knät och detta kan ge lindring. Knämassage kan komplettera andra behandlingar för knäbesvär.

“Om du lider av knäproblem och du inte har provat knämassage, då är det verkligen dags att börja.”


Rödljusterapi

“Red Light”-terapi har också visat sig hjälpa mot besvär i knä. Detta händer eftersom rött ljus kan stimulera tillväxten av friska celler. Detta kan leda till minskad inflammation och bekvämare ledfunktion. Ljusterapi hjälper också till med hälsosam funktion av mitokondrier. Detta ger "bränsle" till cellerna. Återigen kan detta ge lindring till personer som har ledbesvär.

Och så finns det kollagen. Ljusterapi hjälper till med hälsokollagenfunktionen. Kollagen utgör 60% av brosket. På så sätt kan ökad kollagenproduktion hjälpa till att läka skador på brosk i knän och andra leder.

Värmeterapi

Värmeterapi har också visat sig vara effektiv eftersom den lossar musklerna runt knät och även lossar inre delar av knät.


När du värmer en öm led blir blodkärlen större. Detta gör att mer blod, syre och näringsämnen kan levereras till de skadade vävnaderna. Bättre cirkulation innebär mer avslappning för knäleden.


Studier har visat att massageterapi i kombination med värme- och ljusterapi kan ha en positiv inverkan på rörligheten i lederna, inklusive knäledarna.


Lyckligtvis finns det en ny medicinsk utrustning som är perfekt för människor som vill dra fördel av dessa behandlingar.

Dr.HealthyKnee™ Ger dig alla fördelar med värmeterapi, knämassage och ljusterapi…

Du kan få ljusterapi och knämassage genom att gå till en sjukvårdsinrättning eller träffa en specialist. Detta kan dock vara tidskrävande och dyrt. Lyckligtvis finns det en ny enhet som ger betydande lättnad för tusentals människor.


Dr.HealthyKnee™ Massager är en speciell medicinteknisk produkt tillverkad av material av högsta kvalitet. Placera helt enkelt Dr.HealthyKnee™ på ditt knä i 10-15 minuter om dagen och du kan börja känna lättnad. Dr.HealthyKnee™ ger alla fördelar med ljusterapi, värmeterapi och massageterapi. Faktum är att Dr.HealthyKnee™ är den enda knäspecifika enheten som ger dig alla tre behandlingarna.


Dr.HealthyKnee™ passar alla knän, även om det finns betydande svullnad. Du kan enkelt justera värme- och massagenivåerna för att möta dina behov.


Här är vad folk upplever med Dr.HealthyKnee™:

 • Spara pengar eftersom du inte behöver besöka vårdcentraler och specialister så ofta.

 • Lindring av knäsmärta, artros, bursit, menisker och tendinitproblem

 • Förbättrad mental hälsa eftersom du kan återfå rörligheten.

 • Bättre sömn.

 • Återgå till regelbunden träning.

 • Långvarig smärtlindring vid regelbunden användning.

 • Snabbare återhämtning från operation.

 • Snabbare återhämtning från träning.

Människorna bakom Dr.HealthyKnee™ är medicinska specialister och de investerade nästan 200 000 dollar i laboratorietester. Och Dr.HealthyKnee™ skapades för knäet, men den kan användas på armbågsleder och axlar.


Tusentals människor älskar Dr.HealthyKnee™:


“Jag njuter nu av regelbundna helgvandringar och cykelturer med min man,” säger Cathy, som älskar Dr.HealthyKnee™. “Jag har upplevt rörlighet som jag bara kunde föreställa mig känna under min collegetid och Dr.HealthyKnee™ är att tacka för det.”


“Dr.HealthyKnee™ har varit särskilt populärt bland idrottare och andra aktiva människor.”


Få mer information om Dr.HealthyKnee™

För att upptäcka mer om Dr.HealthyKnee™, klicka här nu eller klicka på knappen nedan. Skaparna av Dr.HealthyKnee™ erbjuder för närvarande en speciell tidsbegränsad rabatt

Om du beställer nu får du en rabatt på upp till 50%! Det är det lägsta priset som Dr.HealthyKnee™ någonsin har erbjudits för!

När du har fått din Dr.HealthyKnee™ kommer du att upptäcka att den är superlätt att använda. Du kommer att ansluta dig till de tusentals människor som har fått betydande lindring. Klicka här nu eller klicka på knappen nedan

Här är ett värdefullt tips: Dr.HealthyKnee™ är en fantastisk present till någon som lider av knäsmärta, artros, bursit, menisker och senor

Informationen och annat innehåll som tillhandahålls på denna sida, eller i något länkat material, är inte avsett och ska inte tolkas som medicinsk rådgivning, och informationen är inte heller en ersättning för professionell medicinsk expertis eller behandling.

Om du eller någon annan person har en medicinsk oro, bör du rådfråga din vårdgivare eller söka annan professionell medicinsk behandling. Ignorera aldrig professionell medicinsk rådgivning eller dröjsmål med att söka det på grund av något som har lästs på denna sida eller i något länkat material. Om du tror att du kan ha en medicinsk nödsituation, ring din läkare eller räddningstjänst omedelbart.

© 2022 Alla rättigheter förbehållna. Integritetspolicy - Användarvillkor