Advertorial

Advertorial

3 sätt att hantera knäsmärta utan receptbelagda läkemedel eller flera besök hos doktorn

Av Christine Amanpur | Juni 22, 2022 | 11:11 am EDT


Har du en outhärdlig knäsmärta? Har du svårt att bara gå ner för trapporna på morgonen? Känns varje steg som om ditt knä kommer att svikta dig?


Ge inte efter för dyra mediciner eller smärtsamma operationer ännu! En grupp studenter från Harvarduniversitetet har kommit med ett vetenskapligt genombrott - Dr.HealthyKnee™ - som kan vara svaret på dina önskemål!

Men låt oss ta ett steg tillbaka för ett ögonblick för att verkligen förstå botten av i princip alla knäproblem...


Knäet är en av kroppens största och mest komplexa leder. Knäet förenar lårbenet (femur) med skenbenet (tibia). Det mindre benet som löper längs med skenbenet (fibula) och knäskålen (patella) är de andra ben som utgör knäleden.


Den glidande vävnad som dämpar benändarna i lederna och gör att du kan röra dig utan friktion kallas brosk. Det är just brosket, eller bristen på brosk, som är orsaken till all knäsmärta och artrit. Det är nästan som om du kan höra ditt knä "knaka".


Osteoartrit är den vanligaste formen av artrit och drabbar miljontals människor världen över. Den uppstår när det skyddande brosket slits med tiden. Det kan ske av många olika anledningar. Äldre ålder, fetma, tidigare skador, konstant stress på leden, till och med genetik....


För att göra saken värre är OA en degenerativ sjukdom som tenderar att förvärras med tiden, vilket ofta leder till kronisk smärta. Ledsmärta och stelhet kan bli så svår att dagliga sysslor blir svåra att utföra. Depressioner och sömnstörningar kan bli följden av smärtan och funktionshindret som osteoartrit medför.


De nuvarande lösningarna som alla använder sig av är skadliga smärtstillande medel, dyra massageterapeuter eller, ännu värre, operationer. Alla dessa lösningar är dock dömda att misslyckas eftersom de bara är plåster på såren och inte löser det verkliga problemet - den otillräckliga mängden brosk som dämpar och skyddar dina ben från varandra.

Varför en grupp studenter vid Harvard University säger att denna banbrytande knähylsa kan ge dig knän som en 20-åring

Hans banbrytande apparat Dr.HealthyKnee™ använder en kombination av tre vetenskapligt underbyggda metoder som, när de tillämpas tillsammans, smörjer knälederna och fyller på ledvätskan, vilket eliminerar knäsmärta och främjar blodcirkulationen i meniskområdet, vilket minskar stelhet.


Ordet kombination är viktigt här eftersom det är det som gör det SÅ effektivt. De tre metoderna är knämassage, värmebehandling och rödljusbehandling.

Terapi med rött ljus (RLT)

NASA började ursprungligen experimentera med rödljusterapi för växttillväxt i rymden och sedan för att hjälpa till att läka sår hos astronauter.


RLT använder specifika våglängder som sträcker sig från 660 nm till 880 nm. Dessa våglängder resonerar med vår hud och leder till minskad inflammation och ökad kollagenproduktion, som utgör 60 % av brosket och därmed stimulerar tillväxten av friska celler.


Priserna för en riktig ljusterapianordning kan stiga upp till 5 000 US-dollar, om inte mer, om man tar hänsyn till den nuvarande inflationen, vilket gör den ännu mer svårtillgänglig för vanliga människor.


För att hålla kostnaderna nere och spara tusentals kronor per enhet beslutade Harvardstudenterna att göra ett experiment med en speciell typ av glödlampor som producerar samma våglängd för en bråkdel av kostnaden. "I slutändan är en glödlampa en glödlampa och så istället för att använda konventionella typer av glödlampor har vi beslutat att använda de som " Dr.HealthyKnee™ använder speciella.

2. Värmebehandling

Värmebehandling fungerar genom att cirkulationen och blodflödet i ett visst område förbättras på grund av den ökade temperaturen. Genom att applicera värme på en öm led förbättras den lokala cirkulationen och blodflödet, vilket gör att blodkärlen blir större. Detta gör att mer blod, syre och näringsämnen kan tillföras de skadade vävnaderna. Bättre cirkulation innebär mer avslappning för knäleden. Värmebehandling slappnar av och lugnar musklerna och läker skadad vävnad.

3. Traditionell massage med friktion i knäet

För att förstå massagetekniker för knäsmärta är det viktigt att förstå triggerpunkter. En triggerpunkt är en känslig knut som finns i muskelband och som uppstår av olika anledningar, t.ex. skada, operation eller grundläggande stress och belastning. Triggerpunkter orsakar ömhet och smärta.


Dr.HealthyKnee™ använder en av de mest effektiva teknikerna för massage av knäsmärta - friktionsteknik. Friction Technique är en massageteknik som används för att öka cirkulationen och frigöra områden som är spända och är utformad för att påverka triggerpunkterna på sidorna av knäskålen. Målet med friktionsmassage är att påverka cellbeteendet i alla mjuka vävnader och minska vävnadens täthet.

Så fråga dig själv...

Kan du föreställa dig hur det skulle kännas att leva utan knäsmärta?


Hur skulle det kännas att kunna ta sig upp och gå ner för trappor utan att behöva dra sig upp med räcket?


Hur det skulle vara att inte höra hur knogarna knakar varje gång du böjer dig ner för att plocka upp något... Och hur livet skulle se ut om du kunde vara aktiv, frisk och smärtfri som du var i 20- och 30-årsåldern...

Det är dags att säga adjö till osteoartrit i benet...

Och säg hej till Dr.HealthyKnee™!

Dr.HealthyKnee™ ger dig alla fördelar med värmebehandling, knämassage och ljusterapi...


Dr.HealthyKnee™ Massager är en speciell medicinsk apparat tillverkad av material av högsta kvalitet, inklusive speciella infraröda lampor för att ge den mest effektiva rödljusterapin utan att du behöver betala för det.


För det andra tillverkas den med hjälp av avancerad högteknologi, vilket gjorde det möjligt för oss att sänka kostnaderna ytterligare. Harvardstudenterna kunde komma på hur man kan göra de infraröda lamporna dubbelfunktionella. De infraröda lamporna fungerar inte bara för att ge rödljusterapi, de producerar också värme!


Den vanliga industristandarden är att använda en typ av glödlampor för att producera värme och en annan typ av infraröda lampor för att producera rödljusterapi. Våra forskare från Harvard ifrågasatte dock denna status quo och använde sig av första principer för att komma fram till ett sätt att kombinera både rödljusterapi och värmeterapi i EN enda typ av glödlampor.


Vid det här laget kanske du frågar dig "Vad är haken?! Det här låter för bra för att vara sant!"


Låt mig berätta en sak för dig. Det var inte alls gratis. Kostnaden för hela experimentet steg till över 200 000 dollar. Men om du vill lyckas i livet måste du ta risker. Och det visste den här gruppen Harvardstudenter alltför väl. De visste att om detta fungerade, skulle den potentiella effekten vida överstiga kostnaderna.


Och det gjorde det...


26 månader, 18 experiment och 2340 timmars hårt arbete senare presenterade de Dr.HealthyKnee™ 4.0 för allmänheten den 11 maj 2022.


Dr.HealthyKnee™ är den enda knäspecifika anordningen som du någonsin kommer att behöva. Den ger dig det bästa av alla tre terapier.


Dr.HealthyKnee™ passar alla knän, även om de är kraftigt svullna. Du kan enkelt justera värme- och massagenivåerna för att uppfylla dina behov.


Dr.HealthyKnee™ kombinerar rödljusterapi, värmeterapi och friktionsknäsmassage för att ge obestridliga resultat.

 • Spara tusentals dollar. Inte hundratals. Tusentals. Du kommer inte att behöva besöka sjukvårdsinrättningar och specialister lika ofta, och du kommer att kunna lämna bort alla smärtstillande medel. För att inte tala om operationer och alla de oskyddade medicinska räkningar som är förknippade med dem.

 • Lindring av knäsmärta, artros, bursit, menisk- och seninflammation.

 • Förbättrad psykisk hälsa eftersom du kan återfå din rörlighet, vilket gör att du kan träna regelbundet igen, utan smärta!

 • Bättre sömn.

 • Långvarig smärtlindring vid regelbunden användning.

 • Undvika knäoperationer.

 • Snabbare återhämtning efter en operation.

 • Snabbare återhämtning efter träning.

Dr.HealthyKnee™ lovar en rörelse utan knäsmärta och över 92 000 personer har redan sett livsförändrande resultat.

Knäsmärta lindring i 30 dagar eller dina pengar tillbaka. Inga frågor ställda.


Få mer information om Dr.HealthyKnee™

Om du vill veta mer om Dr.HealthyKnee™ kan du klicka här nu eller klicka på knappen nedan. Skaparna av Dr.HealthyKnee™ erbjuder just nu en speciell tidsbegränsad rabatt.

Om du beställer nu får du en rabatt på upp till 50%! Det är det lägsta priset som Dr.HealthyKnee™ någonsin har erbjudits till!

När du väl har fått ditt Dr.HealthyKnee™ kommer du att upptäcka att det är superenkelt att använda. Du kommer att ansluta dig till de tusentals människor som har fått betydande lättnad från knäbesvär. Klicka här nu eller klicka på knappen nedan.

Här är ett värdefullt tips: Dr.HealthyKnee™ är en fantastisk present till någon som lider av knäsmärta, artros, bursit, menisker och senor

Rekommenderas:

★★★★★

4.9 | 3,697 Recensioner

 • Naturligt eliminera knäsmärta (inga starka smärtstillande medel)

 • Justerbara nivåer för värme och massage

 • Din egen sjukgymnast i hemmet

Informationen och annat innehåll som tillhandahålls på denna sida, eller i något länkat material, är inte avsett och ska inte tolkas som medicinsk rådgivning, och informationen är inte heller en ersättning för professionell medicinsk expertis eller behandling.

Om du eller någon annan person har en medicinsk oro, bör du rådfråga din vårdgivare eller söka annan professionell medicinsk behandling. Ignorera aldrig professionell medicinsk rådgivning eller dröjsmål med att söka det på grund av något som har lästs på denna sida eller i något länkat material. Om du tror att du kan ha en medicinsk nödsituation, ring din läkare eller räddningstjänst omedelbart.

© 2022 Alla rättigheter förbehållna. Integritetspolicy - Användarvillkor