Annons

Annons

Denna "mikro"-helkroppsmassagern är ett genombrott!

Ny Space-Age Massager som låter dig släppa konstant smärta "INGEN smärta och värk, INGEN ont och Stramingar" ...inom några minuter!

Av S.T. Martin - Hälsoskribent |Mar 25, 2022


Oavsett om någon förlorar sitt levebröd på grund av sina skador... eller... helt enkelt förlorar sömnen, går det inte att förneka att smärta och ömhet kan ha en negativ inverkan på ditt liv.


Mediciner, dieter, övningar, operationer och läkarbesök.

Det är en cykel...

Den ständiga smärtan från huvudvärk till smärta i fötterna, det finns inget som hindrar dem från att återkomma i denna sekund.

Har du någonsin funderat på om smärtan någonsin kommer att försvinna?

Låt oss vara ärliga: de flesta människor känner sig äldre än de ser ut. Konstant svullnad och värk, sömnbrist - oavsett ålder - kan få folk att känna sig äldre än de är. Oskyddad hälsa behöver vård - så enkelt är det.

Här är ett mycket enkelt vetenskapligt faktum: När du står upp minskar blodtillförseln till musklerna, vilket påskyndartröttheten och orsakar smärta i benen, ryggen och nackmusklerna.

För de flesta människor (särskilt de som står på benen hela dagarna) är detta ett stort handikapp - det kan till och med leda till att du förlorar ditt jobb!

Tro det eller ej, men hälsoproblem tar en stor del av ditt liv i misär.

Men - det finns fortfarande mycket mer att göra.

"VARFÖR låter du din fantasi gå lös och hindrar dig från att bli frisk och smärtfri?"

Livet har en gång varit en mardröm, men tack och lov har det ändrats med denna otroliga apparat som kan ge omedelbar lindring för ömma och trötta muskler! 

Det är bevisat. En massageapparat lindrar smärta, och om du vill äga den allra bästa allt-i-ett-massageapparaten som är så portabel att den passar i en kvinnas handväska, är detta meddelande viktigt.

Den nya Whole Body Massager™ är ett genombrott som lindrar smärta som orsakas av ålder, en kronisk sjukdom, dålig hållning, en daglig aktivitet eller efter intensiv träning.

Whole Body Massager™ lindrar smärta och spänningar som sitter djupt i dina muskler!

iCare™-teamet har skapat ett otroligt nytt massageverktyg som behandlar muskelsmärta snabbare och mer effektivt än något annat på marknaden.


Whole Body Massager™ använder ultrahögfrekventa vibrationer för att lindra muskelspänningar. Den kan reglera blodcirkulationen för att hålla musklerna varma. Den använder fyra olika typer av massagetekniker: shiatsu, knådning, knackning och massage, som tränger djupt in i musklerna, riktar sig mot triggerpunkter och lindrar spänningar vid källan.

Den är lätt och kompakt och dess form är perfekt för att behandla enskilda muskelgrupper och fokuserar trycket på svåråtkomliga områden. Formen gör att du enkelt kan applicera den på alla delar av kroppen. Den är mycket lämplig för ben, nacke, rygg, midja, skinkor, armar, bröst och andra delar.


Whole Body Massager™ är utformad för att vara bärbar, så att du kan ta med den var som helst och använda den när som helst. Föreställ dig att du kan utföra en djupgående massage på dig själv - när du vill!


Whole Body Massager™ är effektiv mot ALLA typer av muskelsmärtor!

Whole Body Massager™ ger en unik kombination av fokuserad massage och vibrationer som kan hjälpa till att lindra och förebygga muskelsmärta.


Den har 4 olika typer av massagetekniker och 10 intensitetsnivåer. Detta gör det enkelt att anpassa den önskade intensiteten till den muskelgrupp du riktar in dig på och hur svår smärtan är. 


När det gäller behandling av muskelsmärta är det viktigt med timing. Det är därför som Whole Body Massager bärbara design gör den extra effektiv. Oavsett om din smärta beror på arbetsrelaterad stress, ålder, en plötslig skada eller ett intensivt träningspass, kommer smärtan att lindras snabbare och hållas borta längre om du behandlar den omedelbart.

Whole Body Massager™ är lätt att använda:

Du behöver inte begränsa dig själv när det gäller var och hur ofta du vill få muskelavlastning. Whole Body Massager™ kan användas var som helst. Välj helt enkelt önskat läge och önskad intensitet.

1. Använd den i hemmet

1. Använd den i hemmet

När du tittar på tv, läser en bok eller kopplar av i din favoritfåtölj.


Whole Body Massager™ är din personliga massageterapeut, tillgänglig i ditt eget hem medan du gör det du älskar.

2. Använd den på jobbet

2. Använd den på jobbet

Ta med den till jobbet och massera det drabbade området medan du arbetar.


Whole Body Massager™ sparar inte bara mycket pengar på dyra massagesessioner, utan också mycket tid.

3. Använd den utomhus

3. Använd den utomhus

På din bakgård, i parken, på stranden eller var du än vill tillbringa din tid utomhus.


Whole Body Massager™ har ett uppladdningsbart batteri så att den kan användas överallt.

4. Lätt att bära

4. Lätt att bära

Whole Body Massager™ är utformad för att kunna tas med överallt och användas när som helst.


Föreställ dig att du kan utföra en djupvävnadsmassage på dina muskler när du vill!


Fördelarna med Whole Body Massager™ går längre än bara smärtlindring!

Whole Body Massager™ är mer än bara ett verktyg för att lindra muskelsmärta. När den kombineras med regelbunden stretching och träning har det visat sig att den lokaliserade vibrationsterapin (LVT) ökar flexibiliteten och rörelseomfånget, förbättrar cirkulationen och ökar muskelstyrkan! 


Det kan också vara en effektiv behandling mot stress. Precis som en massage kan hjälpa dig att slappna av efter en hård arbetsdag kan regelbunden användning av Whole Body Massager™ hjälpa dig att lugna dina nerver och lindra både muskulära och mentala spänningar. 


Den är prisvärd, enkel att använda, 100 % bärbar och uppladdningsbar, och den kan ge en lugnande, snabb lindring när som helst och var som helst.


Om du lider av muskelsmärta, trötthet och dålig blodcirkulation kan Whole Body Massager™ hjälpa dig att BLI AV med smärtan och få dig att känna dig som dig själv igen!

“Whole Body Massager™ behandlar ömhet, svullnad och smärta på ett snabbt och effektivt sätt och ger lindring och komfort till ömma muskler och värkande leder.”


Få mer information om Whole Body Massager™

Om du vill veta mer om Whole Body Massager™ kan du klicka här eller klicka på knappen nedan. Skaparna av Whole Body Massager™ erbjuder just nu en speciell tidsbegränsad rabatt.

Om du beställer nu får du en rabatt på upp till 50%! Det är det lägsta pris som Whole Body Massager™ någonsin har erbjudits för!

När du väl har fått din Whole Body Massager™ kommer du att upptäcka att den är superenkel att använda. Du kommer att ansluta dig till de tusentals människor som har fått betydande lindring av muskelsmärta. Klicka här eller klicka på knappen nedan.

Här är ett värdefullt tips: Whole Body Massager™ är en utmärkt present till någon som lider av muskelsmärta, bensmärta, ryggsmärta, nacksmärta eller axelsmärta.

Informationen och annat innehåll som tillhandahålls på denna sida eller i länkat material är inte avsett och ska inte tolkas som medicinsk rådgivning, och informationen ersätter inte heller professionell medicinsk expertis eller behandling.

Om du eller någon annan person har ett medicinskt problem bör du rådgöra med din vårdgivare eller söka annan professionell medicinsk behandling. Bortse aldrig från professionell medicinsk rådgivning eller vänta med att söka den på grund av något som du har läst på denna sida eller i något länkat material. Om du tror att du har en medicinsk nödsituation ska du omedelbart ringa din läkare eller larmcentralen.

© 2022 Alla rättigheter förbehållna. Integritetspolicy - Användarvillkor