Anzeige

Anzeige

ACNE, det gör ont när främlingar märker det…

...det är SÅ mycket värre när din make säger "Wow, din akne ser ut som om den har blivit värre" Eller "Jäklar, din akne är elak"

Av Charlotte Roberts |Apr 22, 2022


Kära vän,


Möjligheten att bli av med oönskade porer i ansiktet kan vara tillräckligt för att få dig att prova vilken skönhetshemlighet som helst... Men när den hemligheten bara tar 90 sekunder om dagen -- vem kan stå emot?


Åtminstone var det så jag såg på det... Och blev glad när jag märkte skillnad. Jag älskade det jag såg när jag tittade i spegeln. ...min hud var mjukare, slätare och jag var tvungen att erkänna "direkt gudomlig".


Min hy var definitivt bättre - men det var mina energinivåer också


Jag kände mig lika ung och strålande som jag såg ut..


Hej! Mitt namn är Stacy Lauren, jag var en desperat mamma som lärde mig "Botemedeln mot akne" i nästan hela mitt liv. Jag är här för att berätta om denna nya teknik som kan hjälpa dig på ett enkelt sätt… 

“Jag köpte den här produkten eftersom jag är benägen att få vita huvuden på hakan. Sedan jag använde den har jag sett en dramatisk minskning av mina vita huvuden vilket också hjälper till med min hyperpigmentering på hakan (yay)!!” - Sandra Valentin


“Jag är glad att jag fick den här för den fungerar precis som den säger att den skulle göra. Jag är 57 år gammal så jag måste vara försiktig med min åldrande hud. Det är grundligt men inte alls undvikande. Jag hade många stora porer på näsan, och hur mycket jag än försökte rengöra näsan så skulle det inte ändra min porstorlek. Den här lilla skönheten gör susen!” - Linda R.


"Jag har kämpat med whiteheads så länge jag kan minnas. Jag har testat bokstavligen allt! Jag tvättar ansiktet två gånger om dagen också. Men jag kom över det här verktyget och bestämde mig för att ta ett steg i tro. Och låt mig berätta!! Det är det bästa jag någonsin använt!” - Elisa D.

MEN ha i åtanke…

Innan jag hittade den här lilla pärlan var livet inte så rosa!

Här är min berättelse:


Exakt en timme innan min sons första födelsedag stannade min värld abrupt - åtminstone såg det ut så.


...för det var dagen då jag äntligen accepterade att jag hade några allvarliga problem med akne och pormaskar.


När jag klädde upp mig för att ta emot gästen blev jag chockad när jag såg mig själv i spegeln.

Jag kunde inte känna igen detta ansikte fullt av fläckar och akne.


...det var dagen då jag äntligen accepterade att det inte bara var akne efter förlossningen orsakad av min graviditet, det hade mer till det... smutsen, pormaskarna, vita huvuden och smutsen med all död hud.


Jag var tvungen att ta allvarliga steg för att bota detta okända ansikte.


Det som gör saken värre:


Sedan dess var jag hos en flock av läkare, men INGENTING de preskribera fungerade... INTE dyra mediciner, INTE high-end kosmetika, ... INGENTING! ...och allt detta med en begränsad livsstil.


Det verkade bara som att VAD jag än gjorde så var mitt ansikte PERMANENT i ett slags KONSTIGT,

oförklarligt akneodlingsläge och jag betalade priset fysiskt OCH känslomässigt.

Jag hade tappat nästan allt hopp…

TILLS EN kväll, då jag träffade Cindy.


ett ENKELT, men ändå bortom-det-normala-förslaget från henne förändrade hur jag såg mitt ansikte FÖR ALLTID.


Cindy förklarade att mitt STÖRSTA problem inte bara var "kosmetiska och hormonella problem".


Men även medicinska problem.


Det handlade INTE om att tvätta mitt ansikte två gånger om dagen, INTE om att undvika tung smink, OCH FAN! Det hade ingenting att göra med min mamma och pappa (ärftlighet!!).


LÖSNINGEN låg i HUR MAN AKTIVT MASSERAR UT dessa djupsmutsiga folliklar,

HUR MAN FÅR BORT de där oljiga gunken.


Eftersom jag var så frustrerad var jag villig att prova precis VAD SOM HELST.

En anmärkningsvärd händelseutveckling, ett nytt liv och ett renare aknefritt ansikte...

Nu är jag inte en som kastar pengar på någon gimmick. Nej sir.


Jag skulle göra min research och det jag hittade överraskade mig.


Företaget bakom iCare™ Hudskrubber bestod av personer i toppklass. Folk som tror på att ALDRIG göra något halvvägs.


De tänkte: "Om vi ​​ska bygga en hudskrubber, låt oss bara bygga den BÄSTA hudskrubbern"!


Och de skapade över 17 månaders prototyper och spenderade över 180 000 dollar i laboratorietester på verkliga smärtsjuka, precis som du och jag, för att få det till den färdiga produkten.

Ja, du hörde rätt, hundra åttio tusen dollar!!

Det här är BARA vad jag behövde. Bevis på att detta var den verkliga affären.


Och det faktum att den hade en 60-dagars full pengarna-tillbaka-garanti, jag hade varit en idiot om jag inte provade det.

Hur exakt kommer denna otroliga enhet att hjälpa din hud?

Med hjälp av ultraljudsteknik hjälper det till att exfoliera gunken från din hud.


...Med djup vävnadsmassage som hjälper till att få ut allt som täpper till dina porer... dränerar ut all din akne och pormaskar direkt ur ditt ansikte!


Här är ett enkelt sätt att använda det:

Genom att ta av locket kan du se hur spateln ser ut. Denna kan användas i båda, nedåtriktad där den trycker,

eller så kan den användas i riktning uppåt, ungefär som en spade.


Slå på den medan du håller ned strömknappen. Och välj mellan 4 otroliga skrubbtekniker som behandlar din huds utseende.


Genom att använda dessa vitaliserande tekniker som rengöring, lyft, "jon+" och "jon-" hjälper det till att lossa överflödig olja och smuts som kan ligga på din hud.


En trådlös bärbar design som skonsamt spolar bort din smuts.


Vinceres iCare™ Hudskrubber har hjälpt 245,179+ att…


Bära även de mest traumatiska "hudproblem" utan stress och oro!

En 60-dagars full pengarna-tillbaka-garanti!

"När jag går över kindområdet och pannan känns det nästan som en massage, typ. Men när jag flyttar den här och tittar på vad den har tagit upp och skrapat av, är det ewww och wow som jag tänker på. Jag trodde egentligen inte att jag hade så många pormaskar men till min förvåning har jag faktiskt det. Även de svårare whiteheadsen kommer ut med denna skrubber.” 


Det finns helt enkelt inget bättre sätt att se hur det fungerar än dettaDet finns helt enkelt inget bättre sätt att se hur det fungerar än detta - använd iCare™ Hudskrubber för att spola ur din smuts som fastnat "djupt" i din hud och utlösa otroliga ultraljudsläkningskrafter på VÅR risk i 60 dagar!


Det bästa med att använda det riskfritt, 60 dagar?


När du börjar använda iCare™ Hudskrubber... dag efter dag kommer du att börja se förbättrat humör, mer energi och ett renare utseende.


Det är verkligen det bästa sedan skivat bröd.


Du får det resultat du vill ha eller ger det tillbaka.


Enkelt är det.


...mycket arbete, dyra spabehandlingar och tråkiga sysslor kan få dig att tänka på en avkopplande huskur

 …och ärligt talat, ditt hjärta vingar rätt... ibland är det precis vad du behöver.


Det är aldrig för sent att gå från pinsamhet, inte-så-frisk-hy och ångest till att njuta av ditt kära liv.

Få det så länge det varar 50 % rabatt idag... här... nu.


YDu kan köpa den direkt från företagets hemsida genom att klicka här…


Fördelarna med iCare™ Hudskrubber går utöver att förfina huden!

iCare™ Hudskrubber är mer än bara en ansiktslyftning. Det hjälper också att hantera inflammation, ökad produktion av elastin genom att applicera värme på de djupare lagren av din hud, minska uppkomsten av fina linjer och rynkor, botar akne, sänker din stress och så mycket mer!


Det kan också vara en effektiv behandling mot stress, och stärka ditt självförtroende. Ungefär som en slät, ton och ren hud kan få dig att känna dig fantastisk varje dag. Regelbunden användning av iCare™ Hudskrubber kan hjälpa till att återställa och behålla din naturliga skönhet.


Det spelar ingen roll vem du är eller vad du gör, om du upplever slapp hud, akne eller tecken på solexponering i ansiktet, kan iCare™ Hudskrubber hjälpa! Oavsett om du kämpar med en hormonell akne, tecken på åldrande, svarta huvuden eller pigmentering på din hud, är detta lösningen du har väntat på.

“iCare™ Hudskrubber behandlar slapp hud, porer, rynkor, akne och torra fläckar på ett effektivt sätt och erbjuder lugnande lättnad och komfort till ditt ansikte, hud och självförtroende”


Beställ nu och få en specialrabatt!

iCare™, skaparna av iCare™ Hudskrubber, har gått med på att erbjuda iCare™ Hudskrubbertill ett särskilt rabatterat pris till nya kunder.

Om du beställer nu får du en rabatt på upp till 50%! Det är det lägsta priset som iCare™ Hudskrubber någonsin har erbjudits för!            

Om du lider av hormonell akne, slapp hud, fina linjer och rynkor eller pormaskar, iCare™ Hudskrubberkan vara den bästa investeringen du kommer att någonsin göra! Skaffa din idag och säg HEJDÅ till ett irriterande dåligt hudtillstånd!

Här är ett värdefullt tips: Denna robusta spatel är en fantastisk present till någon som lider av pormaskar, hyperpigmentering, fet--smutsig--död--- hud, eller (kanske) mycket stress också. Valet är ditt! Behåll det eller ge bort det.

Informationen och annat innehåll som tillhandahålls på denna sida, eller i något länkat material, är inte avsett och ska inte tolkas som medicinsk rådgivning, och informationen är inte heller en ersättning för professionell medicinsk expertis eller behandling.

Om du eller någon annan person har en medicinsk oro, bör du rådfråga din vårdgivare eller söka annan professionell medicinsk behandling. Ignorera aldrig professionell medicinsk rådgivning eller dröjsmål med att söka det på grund av något som har lästs på denna sida eller i något länkat material. Om du tror att du kan ha en medicinsk nödsituation, ring din läkare eller räddningstjänst omedelbart.

© 2022 Alla rättigheter förbehållna. Integritetspolicy - Användarvillkor